Lehetőség,Pénzkereset

tegyél valamit magadért

Üdvözöllek
 • Röviden,  mi   minden  van itt.

 • Internetes online munkák.
 •  
 • Pénzkeresés reklámokból PTC oldalakon.   Regisztrálj a linkekre kattintva és keress pénzt
   
 • Vagy vásárolj különböző termékeket.A termék linkjére kattintva tudsz vásárolni és leírást is ugyanúgy tudsz szerezni a termékről
 • Vagy bányásszatok    BitCoin   

      Mai árfolyam :1 BitCoint = 813.08 $

813

 


 • Kül és belföldi munkaajánlatok  Keres/Kínál

         Ha segítség kell ,hívj  SKYPE-on

                                                                                   skype  address:   zotya.nagy@freemail.hu

       Нужно помощь,найдёш на скайпе

Bitcoin (bit - egységnyi információ " kicsit" , Eng . Coin - érme ) - alapvetően különbözik a többi e-valutától.Létrehozta 2009-ben Satoshi Nakamoto. Ára decentralizáció , vagyis egyetlen központi kiállító vagy ellenőrző nincsen  , amely befolyásolhatja a kurzus , az érmék száma a hálózaton van , csak te rendelkezel a bitcoinjaid felett és senki más.Sem bank sem más intézmény.Azt veszel érte amit akarsz és oda küldöd,ahová akarod.Bitcoin először , mint minden virtuális valuta értéktelen . Aztán lassan növekedni kezdett .  De akkor az érték a Bitcoin növekedésnek indult folyamatosan ...

2011 februárjában , az ára egy Bitcoin volt US $ 1 ;
2011 júniusában , az ára egy Bitcoin volt, 10 USD ;
2013 márciusában , az ára egy Bitcoin volt, 50 USD ;
Júliusban 2013 az ára egy Bitcoin volt, 100 US $ ;
Novemberben 2013 az ára egy Bitcoin volt 500 USD ;
 
A november végén 2013- ára elérte a US $ 1,000 1 Bitcoin !
 
     Az arány egységek :
1. BTC = 1 Bitcoin
0,01 BTC = 1 CBTC = 1 cent , Bitcoin (más néven bittsent )
0.001 BTC = 1 MBTC = 1 milli - Bitcoin (más néven Mbps vagy millibit )
BTC = 0,000 001 1 μBTC = 1 micro Bitcoin (más néven yubit vagy mikrobák)
0.000 000 01 1 BTC = Satoshi
 
 Ahhoz, hogy ingyen Bitcoint  szerezz, bányássz,regisztrálj a Bitcoin -Bank és kapsz  Bitcoin -címet .
A bankok közül választhat : BlockChain.info én ezt használom
                                          Coinbase.com
Ideiglenes ingyen Bitcoin Wallet :
                                          CoinBox.me
                                          MicroWallet.org
 
A Bitcoin- cím így néz ki: 1L5uWSsLaaX18Vqw9sbDeRzXRJVWDt19YZ
 
Sok sikert! .

 

PTC-netes munkák

A PTC munka leírása

 

Ha beregisztráltál egy PTC oldalra, máris nekikezdhetsz a munkának. A legelső dolog, amire minden alkalommal figyelned kell: nézd meg, hogy be vagy-e jelentkezve az oldalra! Legen ez rutin benned és mindig, minden alkalommal tedd meg. Ehhez általában elég egy tekintet az oldal felső menüsorába, ahol láthatod az "account" vagy "login" szót. Ez utóbbinál értelemszerűen be kell jelentkezned az oldalra.

A menük között keresd meg a "View Ads", "Advertisements", "Browse Ads" vagy valami hasonló nevűt. (Néha az "Advertisements" menü alatt a saját reklámrendeléseidet találhatod. A kifezezések PTC oldalanként mások) Itt találhatod a tényleges munkát, azaz itt tudod a reklámokat lekattintani. Reklámoknak nevezzük az itt lévő bannereket, pedig tulajdonképpen ezek nem is reklámok, hanem bannerek, amelyekre rákattintva a böngészőnk új ablakában kinyílik a hirdetett oldal honlapja.

Kattints a bannerre és nézd meg, mi történik. Alapjában kétféle lekattintási folyamatot használnak a PTC oldalak

  • A bannerbe való kattintás után a bannerben valahol megjelenik egy kis karika, csillag vagy hasonló alakzat. Ebbe még plusz bele kell kattintani ahhoz, hogy a reklámoldal megjelenjen egy új fülön

  • A bannerbe való kattintás után a reklámoldal azonnal megjelenik az új fülön

A böngésződ az új fül tartalmát mutatja, ahol a PTC oldal keretén belül nyílik meg a reklámoldal. A keret általában a böngésződ felső és alsó csíkjában van. A keretben egy számláló vagy folyamatjelző mutatja, hogy hány másodperced van még hátra a reklámoldal bezárásáig. Amikor az idő letelik, legtöbb oldalon még van egy apró feladatod: rá kell kattintani egy számjegyre vagy egy felfordított képre, vagy valami hasonlóra. Ezek biztonsági intézkedések, a PTC oldalak így védekeznek az automata klikkelő programok ellen. (A klikkelő programok használata minden PTC oldalon tiltva van. Ezért azonnali kizárás jár) A munkád végén általában egy zöld pipa jelenik meg, vagy egy "Clicked" felirat, vagy hasonló. Ezután be tudod zárni az oldalt, ami az új fülön megjelent és lekattinthatod a következő reklámot.

A keretben lévő reklámablak tartalma változó. Sokszor egy másik ptc oldal hirdetését látod itt, máskor pedig egy-egy ptc felhasználó a saját honlapját reklámozza itt. Előfordul azonban a legnépszerűbb ptc oldalakkal is, hogy egy hacker megpróbálja kihasználni a gyanútlan klikkelőt. Lemásolja a ptc oldal teljes kinézetét, méghozzá annak is a bejelentkező oldalát egy olyan felirattal, ami arra kér, hogy jelentkezz be ismét. Ez nem a ptc oldal bejelentkező lapja, hanem annak egy másolata, ami a hacker szerverén van, és a hacker kezeli az oldalt.Meghirdeti a ptc oldalon ezt a saját maga által készített hamis weboldalt. Ha valaki ezen a hamis weboldalon bejelentkezik, a hacker megszerzi a jelszót és ki tudja kérni a saját számlájára az ott lévő pénzt! Sajnos ez sokszor előfordul, úgyhogy figyelj erre nagyon és soha ne jelentkezz be sehova egy reklámterület belsejéből! Ha a reklámterület belsejében a paypal vagy payza bejelentkező képernyőjét látod, ne jelentkezz be oda se! Ez is valószínű, hogy hacker oldal, és a hacker a jelszavad megszerzésével a teljes payza vagy paypal fiókod fölött rendelkeznhet. Ez pedig azt jelenti, hogy képes minden pénzedet elvenni!

Vannak olyan PTC oldalak, ahol csak 4-5 reklámot lehet egy nap lekattintani, de vannak olyanok is ahol 30-40-et is. Általában a reklámbannerbe bele van írva, hogy a lekattintásért mennyi pénz jár.

Fontos, hogy a "Fixed" reklámokat minden nap kattintsd le, mert e nélkül nem kapod meg másnap a referáltak utáni jutalékodat. Akkor sem, ha bérelt referáltakról van szó (direkt és bérelt referáltakról később még szó lesz) Van ahol a Fixed reklámokat "Standard"-nak hívják. A bux oldalak általában a reklámok fölé kiírják a figyelmeztetést, hogy ha nem kattintottad még le a kötelező mennyiséget. Hogy mikor van a másnap, azt a szerveridő mondja meg. Van olyan oldal, ahol a nap váltást te állíthatod be, és van olyan, ahol csak elfogadhatod. Javaslom, hogy egy nap kétszer (reggel és este) nézd át a PTC oldalaidat új reklámért, nehogy kimaradj egy szerver-napból.

Sok helyen érdemes nap közben többször felnézni az oldalra új reklámokért. Ilyen oldal a Neobux, Probux, WordLinx, Clicksia, Incentria, Twickerz és még jó néhány. Az "A legjobb PTC oldalak listája" menüben ezt minden PTC ajánlásnál feltüntettem.

Ne riasszanak vissza az alacsony árak! Ha semmi mást nem csinálsz, csak lekattintod a PTC oldal reklámjait, akkor a napi bevételed $0,01 és $0,04 között van. Forintra átszámolva ez 2 és 10 közötti érték. Az első napokban (vagy talán hetekben) ennél több keresetre nem is számíthatsz, ha nem vásárolsz valamilyen prémium csomagot az oldalon. De ne aggódj! Én is végzem a PTC munkát, egyetlen fillért sem fektettem be a saját pénzemből, és nem napi 10 Ft a keresetem! A későbbiekben el fogom magyarázni azt is, hogy hogyan lehet a bevételedet a sokszorosára növelni. Azonban még előtte meg kell ismerkedned a PTC oldallal, amit használsz.

 

EzAz

 

Szia!

Most találtam egy reklámmentes ingyenes honlapkészítőt, ahol programozói tudás nélkül tudsz profi honlapot készíteni. Ráadásul zseniálisan jól kitalált új üzleti lehetőség.Ráadásul teljesen ingyen.

katt a linkre,regisztrálj


http://8x.hu/?ref=26252&val

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Bitcoin, Биткоин (англ. bit — единица информации «бит», англ. coin — монета) — принципиально отличающаяся от других электронная валюта, созданная в 2009 году Сатоси Накамото. Название bitcoin применяется к программному обеспечению (кошельку), сети и монете, которая имеет ход в этой сети, часто название монеты сокращают до BTC (англ.) или БТК (рус.). Bitcoin принципиально отличается от других электронных (и не только) валют децентрализованностью, то есть нет единого центра выпускающего и контролирующего эту валюту, который мог бы влиять на ее курс, количество монет в сети, блокировать счета или транзакции и т.п. Своими деньгами распоряжаетесь только вы, никто не может заморозить ваш счет, отменить платеж, запретить кому-то отправлять или принимать деньги.

 Bitcoin вначале, как и все виртуальные валюты ничего не стоил. Потом его стоимость стала медленно увеличиваться. В течение почти 2 лет, вы могли купить сотни или тысячи bitcoins всего за $1. Но, тогда значение bitcoins начал неуклонно расти...
В Феврале 2011,  цена 1 Bitcoin была US $1;
В Июне 2011 г., цена 1 Bitcoin была US $10;
В Марте 2013 года, цена 1 Bitcoin была US $50;
В Июле 2013 года, цена 1 Bitcoin была US $100;
В Ноябре 2013 года, цена 1 Bitcoin была US $500;

В конце Ноября 2013 года цена достигла US $1,000 за 1 Bitcoin!

     Соотношение единиц:
 
 • 1 BTC = 1 биткоин
 • 0.01 BTC = 1 cBTC = 1 центо-биткоин (также известный, как битцент)
 • 0.001 BTC = 1 mBTC = 1 милли-биткоин (также называется мбит или миллибит)
 • 0.000 001 BTC = 1 µBTC = 1 микро-биткоин (также называется юбит или микробит)
 • 0.000 000 01 BTC = 1 Сaтоши

 Чтобы получить бесплатные Bitcoins надо зарегистрироваться в Bitcoin-Банке и получить свой Bitcoin адрес. 
Банки можно выбрать:   BlockChain.info 
                                          
Временный бесплатный BitCoin Кошелек:
                                          CoinBox.me
                                          MicroWallet.org

Ваш Bitcoin адрес будет выглядеть так:  1L5uWSsLaaX18Vqw9sbDeRzXRJVWDt19YZ

 


Его Вы и будете теперь применять, чтобы заработанные Bitcoins поступали на Ваш кошелек.